Evenement

Heemschut reis Noord-Duitsland

Al in 2012 en 2013 was er veel belangstelling voor een mogelijke Heemschutreis naar Noord-Duitsland. In 2017 kan deze langverwachte excursie plaatsvinden van 15 september t/m 24 september 2017. (Let op: de reis is volgeboekt!)

Noord-Duitsland staat bekend als dé regio van de baksteen-gotiek. Aan deze architectuurstijl zal tijdens onze reis veel aandacht worden besteed. Maar ook onderwerpen als: herbouw (Lübeck, Rostock) of restauratie (Wismar, Stralsund), reconstructie en herbestemming komen uitgebreid aan de orde. Het eiland Rügen (landschap) staat ook op ons lijstje.

Kortom: een fascinerende excursie door een prachtige landstreek met veel bewaard gebleven erfgoed wacht u.

 Organisatie: de heer Ton Gijsbers

Schellingshof 25, 6573 DK Beek-Ubbergen; e-mail: aaemgijsbers@hetnet.nl

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden van de bond tot het zelf actie voeren voor bedreigd erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks aan de vereniging of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2018 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.