Evenement

Excursie Valkenburg aan de Geul

Op 2 september organiseert de commissie Limburg een excursie naar Valkenburg aan de Geul.

De kasteelruïne bezoeken we met een gids die nauw betrokken is bij recent archeologisch onderzoek. Het kasteel is niet alleen interessant vanwege de bouw en bewoningshistorie, maar ook door zijn betekenis voor de geschiedenis van Limburg en Nederland. De architectuur in Valkenburg en omgeving zijn ook door de aanwezigheid van het kasteel beïnvloed. Zie het station uit 1853 en de landgoederen van de Regoutfamilie.

Valkenburg is gemakkelijk per trein bereikbaar. De kosten van toegang, gids, koffie met vlaai en lunch bedragen € 35. U kunt zich hier opgeven of telefonisch via 020-6225292 (ma/di of do).

Aangezien onze leden zich ook telefonisch of per e-mail opgeven klopt het aantal beschikbare plaatsen wat u hieronder ziet niet. Zodra u zich niet meer kunt inschrijven vermelden wij dit op de website.

Aanmelden

Locatie
Valkenburg
Prijzen per deelnemer
€ 35,00
Deelnemers
Maximum: 40
Inschrijvingen: 7

Er zijn nog 33 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden van de bond tot het zelf actie voeren voor bedreigd erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks aan de vereniging of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2018 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.