Evenement

Excursie Heemschut Drenthe naar Ruinerwold en het Reestdal

Gaat u zaterdag 22 september met Heemschut Drenthe mee op excursie naar Ruinerwold en het Reestdal? Geeft u zich dan nu op bij PR-medewerker Theo Wortel. U kunt hem bellen of mailen: 06-22617394 of tcm.wortel@gmail.com.

Deelnemerskosten 45 euro per persoon (inclusief lunch). Voor leden van Heemschut en Het Drentse Landschap geldt een korting van 10 euro. Zij betalen dus 35 euro per persoon." Aanmelden kan tot en met vrijdag 14 september. Startpunt is het NS-station in Meppel. We reizen met de bus en doen in ieder geval museumboerderij De Karstenhoeve in Ruinerwold aan waar we ook lunchen.

De Karstenhoeve (Dokter Larijweg 21-22) heeft een gebint met daarop de datering 1614. Deze boerderij met langsdeel heeft in de 18de eeuw en later diverse wijzigingen ondergaan. Het woongedeelte met omlijste ingang, kelder en opkamer bevat gesneden kastenwanden en een beschilderde schouw. Op het erf staat een bakhuis.

Aanmelden

Locatie
Station Meppel
Prijzen per deelnemer
Leden: € 35,00
Niet leden: € 45,00
Deelnemers
Maximum: 30
Inschrijvingen: 3

Er zijn nog 27 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden van de bond tot het zelf actie voeren voor bedreigd erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks aan de vereniging of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2018 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.