Evenement

Algemene Vergadering van Leden

Als de maatregelen m.b.t. het Corona virus het toelaten zal op vrijdag 30 oktober de jaarlijkse AVL plaatsvinden in Tilburg.

De AVL zal plaatsvinden in de LocHal-Tilburg. Deze voormalige locomotiefhal uit 1932 is door de branchevereniging van Nederlandse architectenbureaus (BNA) uitgeroepen tot Gebouw van het Jaar in de categorie leefbaarheid en sociale cohesie en winnaar van de Publieksprijs.

In verband met de huidige 1,5 meter regel kunnen er helaas niet meer dan 45 leden aanwezig zijn bij de AVL, maar misschien is de situatie eind oktober weer anders. U kunt zich opgeven via Angelique van Kampen, kampen@heemschut.nl en zult dan nader worden geïnformeerd.

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2020 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.