Evenement

Conferentie Historische bouw in het Rijn-Maasgebied

Op 24 mei organiseren Heemschut en de Rheinische Verein een conferentie over de historisch bouw in het Rijn-Maasgebied in de abdij Rolduc in Kerkrade

https://www.rheinischer-verein.de/de/veranstaltungen/veranstaltungen_1.html

Op 24 mei organiseren de Rheinische Verein en de Erfgoedvereniging Heemschut in de abdij Rolduc te Kerkrade een grensoverschrijdende conferentie met de titel "Historische bouw in het Rijn-Maasgebied".

De conferentie zal worden gewijd aan de historische bouwsector in het gemeenschappelijke grens en cultuurgebied van de Rijn-Maas. Monumentenrestauratoren, architectuurhistorici en woningonderzoekers komen bijeen om ideeën uit te wisselen en het rijke culturele erfgoed van deze regio te presenteren.

Meer informatie over van het conferentieprogramma kunt u vinden in bovenstaande link. 

Registratie kan tot 12 mei 2019, door een email te sturen naar sekretariat@rheinischer-verein.de

Telefonisch kan ook: 0221-8092804

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2019 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.