Evenement

Excursie Duurswold (Midden-Groningen)

Op zaterdag 20 juni organiseert de commissie Groningen een excursie naar Duurswold, het gebied rond Slochteren, gemeente Midden Groningen

Aan de Zuidwestkant grenst het gebied aan de stad Groningen, van waaruit de weg loopt via de groene dorpslinten Harkstede, Scharmer, Kolham en Froombosch naar Slochteren en richting Siddeburen. Gepland staat o.a. een bezoek aan de Fraeylemaborg, een van de mooiste borgen die Groningen rijk is. De borg is gelegen in een ongeveer 31 ha groot landgoed, met op het voorterrein een schathuis, waarin een restaurant gevestigd is waar de lunch zal plaatsvinden. 

Het gehele programma volgt later. Aanmelden kan via info@heemschut.nl


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2020 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.