Evenement

Excursie Heemschut Zeeland - vooraankondiging

De historie van Zeeuws Vlaanderen  is er één van oorlog, overstromingen en economische voor- en tegenspoed. Zelfs is heel Zeeuws Vlaanderen  in de oorlog bijna geheel platgegooid.

Deze streek ligt voor velen buiten “de route”, toch is het zeker de moeite waard om te bezoeken. Op zaterdag 15 juni organiseert Heemschut Zeeland een excursie waar wij u veel aspecten van deze streek laten zien. Deskundigen uit dit gebied zullen u informeren over de wederopbouw van diverse gebouwen met als extra een film daarover.

Ook staat een wandeling (wel moeilijk voor deelnemers die slecht ter been zijn) over de vesting van Sluis op het programma met uitleg van een gids. En er staat een tocht langs Staatse en Spaanse schansen op het programma. Al met al een zeer gevarieerd en interessant programma!

Het programma begint om 10 uur op het Veerplein te Vlissingen, waar wij direct de pont op zullen gaan. Om 18.10 uur gaan wij terug naar Vlissingen en de excursie eindigt daar om 18.40 uur. Een mooi programma, zeker de moeite waard!


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden van de bond tot het zelf actie voeren voor bedreigd erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks aan de vereniging of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2019 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.