Evenement

Excursie het eiland Tholen

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert de commissie Zeeland een excursie over het eiland Tholen.

Tijdens deze bus excursie wordt de relatie tussen president Roosevelt van de USA en Oud- Vossemeer uitgelegd. Op de oude veiling in Sint Annaland kunt u via de veilingklok meebieden op streekproducten en in het oude stadhuis van St. Maartensdijk wordt de lunch geserveerd. U maakt kennis met de historie van de stad Tholen middels een presentatie door een bekende inwoner van deze gemeente. Het stadhuis en-of de gasthuiskapel worden bezocht. Na een afsluitende borrel brengt de bus u weer terug naar vertrek-/eindpunt, namelijk station Bergen op Zoom.

Inschrijven voor deze excursie kan via een email aan ja.pleijte@scez.nl dan wel telefonisch via 0118 – 670607 (van dinsdag t/m vrijdag). Het maximum aantal deelnemers is 50 personen.  De deelnamebedragen zijn € 40,- voor Heemschutleden en € 42,50 voor niet-leden. Dit is incl. goed verzorgde koffie, lunch en afsluitende borrel.


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden van de bond tot het zelf actie voeren voor bedreigd erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks aan de vereniging of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2018 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.