Evenement

Excursie naar Den Helder

Op donderdag 26 maart organiseert de Commissie Heemschut Noord-Holland een excursie naar Den Helder. De ontvangst van deze excursie zal plaatsvinden in de Openbare Bibliotheek in Den Helder. In 2018 uitgeroepen tot de beste bibliotheek ter Wereld.

Op donderdag 26 maart 2020 organiseert de Commissie Heemschut Noord-Holland een excursie naar Den Helder. Aanvang van deze excursie in de Openbare Bibliotheek School 7 in Den Helder; in 2018 uitgeroepen tot de beste bibliotheek ter wereld! Wij ontvangen u graag met een kopje koffie of thee in het ’Leescafe’ waarna het programma begint met een rondleiding door de Bibliotheek met aansluitend een lezing over de, voor veel Nederlanders onbekende, NOORDKOP.

Na de lezing - lopend via de Rijkswerf Willemsoord – wordt overgestoken naar restaurant “t Veerhuis Lands End voor een smakelijke lunch met een prachtig uitzicht op zee. Na de lunch keren wij lopend terug naar de Rijkswerf voor een uitgebreide rondleiding met toelichting en aansluitende lezing in het ‘t Schipperscafé. Deze excursiedag wordt afgesloten met een rondleiding onder begeleiding van een gids door Fort Kijkduin met een afsluitend hapje/drankje.

Programma
Ontvangst tussen 9.30 en 10.00 uur in de Bibliotheek.
Start rondleiding stipt 10.00 uur.
Einde programma rond 18.00 – 18.30 uur.

Aanmelden t/m 20 maart. De bevestiging en het definitieve programma met de tijden ontvangt u na uw aanmelding
Dieetwensen kunt u doorgeven aan info@heemschut.nl

Voor uitgebreide informatie over de te bezoeken locaties verwijzen wij graag naar de links. 

Aanmelden

Locatie
Den Helder
Prijzen per deelnemer
Leden: € 47,50
Niet leden: € 62,50
Deelnemers
Maximum: 40

Aanmelden


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2020 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.