Evenement

Heemschutreis Hamburg 2022

Goed nieuws als u met Heemschut op stap wil naar Hamburg! De reis naar de Elbe-stad gaat binnenkort nog eenmaal van start: van woe 9 t/m ma 14 november 2022. Dit vanwege de constante vraag naar deze succesvolle stedentrip.


Wegens het coronavirus trokken verschillende inschrijvers zich indertijd terug. Nu is het weer zover!

Hamburg is voor architectuurliefhebbers een paradijs: met de Altstadt en zijn monumentale Stadhuis, de meren: Binnen- en Buiten Alster, omzoomd door prachtige villa’s, de vijf hoofdkerken, reeksen indrukwekkende pakhuizen in de Speicherstadt en luxe woningbouw in de vernieuwde Havencity. En vergeten we ook niet de transformatie van veel oude gebouwen en fabrieken.

Hamburg met zijn uitgestrekte havens is de motor van de Duitse overzeehandel en tevens een belangrijk onderwijs- en cultuurcentrum met tal van musea en kunstinstellingen als de Kunsthalle, de Staatsoper en natuurlijk de indrukwekkende Elbphilharmonie, momenteel het meest opmerkelijke muziekgebouw van Europa. Voor een concert op 11 november a.s. in deze unieke concertzaal hebben wij inmiddels een aantal kaarten kunnen reserveren. Wees er snel bij!

Graag nodigen wij u uit binnenkort met ons team op weg te gaan naar de stad aan de Elbe.

Prijsindicatie reis en concert                                           
Verblijf in een tweepersoonskamer: circa 1400 euro p.p.             
Verblijf in een eenpersoonskamer: circa 1575 euro p.p.

Concert Elbphilharmonie: geef s.v.p. uw deelname aan het concert (Tonhalle Orchester Zürich > werken van Pärt, Mozart en Bruckner) aan. Prijs per kaart: circa 80 euro.

Deze laatste Hamburgreis gaat bij voldoende deelnemers (25/30 personen) door in week 45 > van 9 t/m 14 november a.s

Voor het Inschrijfformulier en meer inlichtingen:
Mail naar Ton Gijsbers - coördinator Heemschutreizen: aaemgijsbers@hetnet.nl  Dit in verband met de kamerreservering en het concert in de Elbphilharmonie.

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2022 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.