Evenement

Heemschutreis naar Hamburg van 10 t/m 17 oktober 2020

De Heemschutreis naar Hamburg is in verband met het coronavirus verplaats naar het najaar naar zaterdag 10 t/m zaterdag 17 oktober 2020.

Het wordt een achtdaagse trip met verblijf in een hotel in het centrum van Hamburg - met diverse excursies in de stad zelf (o.a. havenrondvaart, een bezoek aan Hafencity, Speicherquartier en Elbfilharmonie) en daarbuiten: stadsdeel Blankenese (fraaie villawijk aan de Elbe noordwaarts), de Airbus-vliegtuigfabrieken en Schloss Ahrensburg. 

Vanzelfsprekend vormen de thema's stadshistorie en -ontwikkeling, stedenbouw, wederopbouw na W.O.II, monumentenzorg en herbestemming de leidraden tijdens deze boeiende meerdaagse excursie naar en in de oude Hanzestad aan de Elbe en omgeving.

PRIJSSTELLING 

De prijs voor deze reis bedraagt in een tweepersoonskamer € 1410,- per persoon.

Voor een verblijf in een eenpersoonskamer betaalt u € 1695, - per persoon.

Daarbij zijn niet alleen het logies en ontbijtbuffet inbegrepen maar ook zeven diners of diner-buffetten, een aantal excursies en de uitgebreide reissyllabus. Bovendien wordt u ontvangen met een lunch op zaterdagmorgen 6 juni in Hotel Van der Valk in Lent-Nijmegen, naast Station Lent-Nijmegen. 

Vandaar vertrekken we per luxe touringcar richting Hamburg. Onderweg bezoeken we, als de tijd dat toelaat, de oude zoutstad Luneburg in Noord-Duitsland. 

HOTEL

We verblijven in Hotel Europäischer Hof****, Kirchenallee 45, D-20099 Hamburg. Tel.: 0049-40 248 248. Internet: www.europaeis

 

INLICHTINGEN

Voor inlichtingen: Ton Gijsbers, Heemschut-reiscoördinator: tel: 024-6841914 of per e-mail aaemgijsbers@hetnet.nl 

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2020 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.