Evenement

Kennisbijeenkomst: Beladen Erfgoed

Begin dit jaar wees minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de Muur van Mussert in Lunteren aan als rijksmonument. De muur is onmiskenbaar te betitelen als beladen erfgoed: herinneringen uit een tijd waar wij liever niet

Naast de Muur van Mussert kent Nederland tal van gebouwen en objecten die we kunnen betitelen als beladen. Hoe gaan we met dit erfgoed om? Reden voor de Heemschut Academie en de stichting Educatiecentrum Goudsberg om hier een kennisbijeenkomst over te organiseren.

Let op: In tegenstelling eerdere aankondigingen is deze kennisbijeenkomst verschoven van vrijdag 28 september naar zaterdag 29 september. Dit in verband met de komst van minister Van Engelshoven.

Programma van 09.00 tot 14.00 met diverse lezingen en lunch. 

Aanmelden

Locatie
De Goudsberg, Lunteren
Prijzen per deelnemer
Leden: € 10,00
Niet leden: € 15,00
Deelnemers
Maximum: 40

Aanmelden


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden van de bond tot het zelf actie voeren voor bedreigd erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks aan de vereniging of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2018 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.