Evenement

Kennisbijeenkomst 'de particuliere eigenaar'

Het grootste aantal beschermde monumenten zijn woonhuizen en die zijn meestal in particuliere handen. De Heemschut Academie houdt op vrijdag 30 november in samenwerking met het Nationaal Restauratiefonds een kennisbijeenkomst over dit onderwerp.

Voor de  particuliere eigenaar komt er veel kijken bij het restaureren en instandhouden. Ook zijn er lokale verschillen met betrekking tot de begeleiding vanuit de gemeente. Tijdens deze bijeenkomst komen verschillende aspecten van het particulier eigenaarschap aan de orde.

Er zal onder meer gesproken worden over de afschaffing van de fiscale aftrek, het verduurzamen van monumenten en de rechten en plichten die monumenteigenaren hebben. 

Van 13.00 tot 17.00 uur, in de Tindalvilla, Bussum (Noord-Holland). 

Adres
Nieuwe 's-Gravelandseweg 21,
1405 HK Bussum

Op korte termijn wordt het programma gemaakt.
Inschrijven kan vanaf nu, meer informatie wordt nagemaild.  

Aanmelden

Locatie
Tindalvilla, Bussum
Prijzen per deelnemer
Deze activiteit is gratis.
Deelnemers
Maximum: 60

Aanmelden


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden van de bond tot het zelf actie voeren voor bedreigd erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks aan de vereniging of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2018 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.