Evenement

Langs de groene parels van Beetsterzwaag en Olterterp

De excursie is op dit moment volgeboekt. Voor de wachtlijst kunt u contact opnemen met Angelique van Kampen, e-mail kampen@heemschut.nl

Op zaterdag 28 september organiseert Heemschut Fryslân een excursie langs de groene parels van Beetsterzwaag en het nabijgelegen Olterterp.

Het parklandschap van Beetsterzwaag, met buitenplaatsen, monumentale tuinen en statige lanen is een Friese parel die  aandacht verdient voor een duurzame toekomst.

Het programma start om 11.00 uur en eindigt om circa 16.30 uur.

In de ochtend staat een rondleiding door Park Huize Olterterp onder leiding van gidsen van It Fryske Gea op het programma. Na de lunch nemen de gidsen van stichting Historisch Beetsterzwaag u mee door het voorname dorp Beetsterzwaag langs de monumentale tuinen van onder andere het Lycklamahuis en Lyndenstein. Samen sluiten we de dag af op een passende locatie.

Medio september ontvangen de deelnemers uitgebreider informatie over het programma. Het aantal deelnemers is maximaal 30. De kosten voor deze excursie zijn € 45,00 per persoon.

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.