Evenement

Langs oude en nieuwe landgoederen in Noord-Drenthe

Langs oude en nieuwe landgoederen in Noord-Drenthe. Een excursie per bus langs oude en nieuwe landgoederen in Noord-Drenthe. Met uitleg van de ontwerpers van nieuwe landgoederen. Dat organiseert Heemschut Drenthe op zaterdag 23 september.

We halen u om 10.30 uur op bij het station in Assen. We rijden naar landgoed Bosch en Vaart in Vries voor koffie met koek en een rondleiding. Vervolgens vertrekken we naar Cuisinerie Mensinge in Roden voor de lunch en een bezichtiging van de havezate. Aansluitend bekijken we nog enkele nieuwe landgoederen en is er tijd voor een drankje.

We leveren u rond 17.00 uur weer af bij het station in Assen. 

Leden van de Bond Heemschut mogen voor 30 euro per persoon mee met deze excursie. Niet-leden betalen 37,50 euro. U kunt zich tot 16 september opgeven bij Theo Wortel via tcm.wortel@gmail.com of 06-22617394. Uw inschrijving is voltooid als u het geld heeft overgemaakt op bankrekeningnummer NL33RABO 01462.53.442 t.n.v. Bond Heemschut onder vermelding 'excursie Drenthe 23-9-17’


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden van de bond tot het zelf actie voeren voor bedreigd erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks aan de vereniging of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2019 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.