Evenement

Ledenavond Heemschut Drenthe in teken van boerderij

Heemschut Drenthe houdt op woensdag 23 mei een bijeenkomst voor leden van Heemschut in boerderij Egberts Lent in Nieuw-Annerveen. De boerderij is tegelijk informatiecentrum van de stichting Het Drentse Landschap.

De bijeenkomst staat in het teken van de boerderij. Naast leden van Heemschut zijn ook leden van de stichting Het Drentse Landschap welkom. We verzamelen om 17.30 uur, eten een eenvoudige broodmaaltijd en luisteren dan naar enkele sprekers. Leden van Heemschut Drenthe vertellen wat er bij komt kijken boerderijen te beschermen. Onder meer bouwhistoricus Hans Ladrak (over de Drentse boerderijen) en groendeskundige Heilien Tonckens (over de tuinen) spreken.

Vervolgens bekijken we boerderij en omgeving. Na een afsluitend drankje gaat iedereen rond 21.30 uur zijns weegs. Leden van Heemschut en het Drentse Landschap betalen een eigen bijdrage van 15 euro. Niet-leden betalen 17,50 euro.

U kunt zich tot uiterlijk 18 mei aanmelden. Wilt u daarvoor PR-medewerker van Heemschut Drenthe Theo Wortel bellen of mailen? 06-22617394 of tcm.wortel@gmail.com.

Foto: Het Drentse Landschap 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden van de bond tot het zelf actie voeren voor bedreigd erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks aan de vereniging of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2018 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.