Evenement

Ledenbijeenkomst commissie Drenthe

Ook benieuwd naar het beschermingswerk van Heemschut in Drenthe, o.a. bescherming van kleine landschapselementen en onderzoek naar littekens in het landschap, kom 24 november as. vanaf 19:30 uur naar onze ledenavond!

Donderdagavond 24 november vanaf 19:30 uur staat de ledenavond van Heemschut Drenthe in Westerbork weer op het programma! We nodigen onze Drentse leden graag uit om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt onze Drentse commissieleden ontmoeten. We zullen verslag doen van onze activiteiten van het afgelopen jaar en vooruitkijken naar komend jaar. Ook krijgt u de laatste stand van zaken van het project ‘Littekens in het landschap’. Het wordt een mooie avond. Komt allen. 

 

Programma

19:30 uur: inloop met koffie en thee

20.00 uur: Verslag van het symposium van die dag over landschapselementen door leden van de commissie Drenthe van Heemschut

20.30 uur: Toelichting op project Littekens in het landschap

Pauze 20.50 uur.

21.10 uur: Actuele dossiers door Heemschutadviseur Leen de Graaf

22.00 uur: Sluiting en borrel

Na afloop is er bij een drankje nog gelegenheid bij te praten. 

 

Opgave

U kunt zich opgeven bij mw. Ellen de Vries- Heijboer, via email: ellen.de.vries@inter.nl.net
of telefonisch 0592-312226.

 

Locatie

Plaats: Brasserie Diggels, Hoofdstraat 8, 9431 AD Westerbork.

 

Verantwoording Foto

Na kritiek van Heemschut Drenthe valt dit bedrijfsgebouw op de plek van garage Seubers in Aalden minder uit de toon. (foto: Theo Wortel)


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.