Evenement

Ledenbijeenkomst Groningen

Graag nodigt de commissie Groningen u uit voor de komende ledenmiddag op 13 april 2024.

Deze wordt gehouden in het Spijslokaal bij het Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum (Oosterkerkpad 3 (Ingang horeca) te Warffum). Daar zal Ben Westerink, auteur van het boek ‘Wierdenlandschap’, spreken over de ontstaansgeschiedenis van het Groninger landschap.

Het programma:

14:00 ontvangst met koffie/thee

14:30: introductie door onze voorzitter Goos Gosling Slotegraaf

14:45: lezing Ben Westerink

15:45: vragen

16:00 napraten onder genot van een drankje

17:00 einde.

U kunt zich aanmelden via groningen@heemschut.nl (deze mail beantworden). Toegang gratis! Wij stellen het op prijs als u een introducee mee neemt.

U kunt natuurlijk voorafgaand aan de middag op eigen gelegenheid het prachtige museum bezoeken (https://www.hethoogeland.com/). Vergeet uw Museumjaarkaart niet (door in te checken helpt u het museum in stand te houden).


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.