Evenement

Nieuwjaarsbijeenkomst en Algemene Vergadering van Leden

Op vrijdag 17 januari heet Heemschut u van harte welkom voor onze inmiddels traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in Molen de Ster, Molenpark 3 in Utrecht. 

De bijeenkomst bestaat uit twee delen: een officieel gedeelte, in de vorm van een Algemene Vergadering van Leden, en een informeel gedeelte aansluitend.

Algemene Vergadering van Leden
De extra Algemene Vergadering van Leden is uitgeschreven voor de benoeming van een nieuwe penningmeester en nieuwe leden van de Raad van Toezicht. Daarnaast vragen we uw input voor het nieuwe beleidsplan van de vereniging, dat in de Algemene Vergadering van Leden van juni 2020 dient te worden vastgesteld. De vergadering start om 15.00 uur. Om 16.00 uur gaan we over tot de nieuwjaarsbijeenkomst. U kunt zich aanmelden voor deze vergadering via kampen@heemschut.nl, of met een telefoontje naar 020- 622 52 92 op maandag, dinsdagochtend of donderdag. Na aanmelding zullen we u tijdig de agenda en bijbehorende stukken doen toekomen. De agenda vindt u vanaf medio december ook op onze website.

Nieuwjaarsbijeenkomst
Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst kunt u kennismaken met onze nieuwe voorzitter, de heer Henk Hellegers, alsmede met de andere bestuursleden. Bijzonder is de uitreiking van een aantal cheques aan eigenaren van gemeentelijke monumenten voor een in 2020 uit te voeren restauratie. Meer over deze nieuwe activiteit van Heemschut vindt u in het tijdschrift wat u begin december zult ontvangen. U bent van harte welkom!

Routebeschrijving


Openbaar vervoer
De molen staat vlakbij Utrecht Centraal. Vanaf het station is het slechts 5 tot 10 minuten lopen. Bij aankomst op Utrecht CS neem je de uitgang Jaarbeursplein. Onderaan de (rol)trap loop je rechtdoor over het plein tot aan het eind van de tramhaltes. Sla af naar rechts. Bij de stoplichten het Westplein oversteken. Dan direct naar links het Timorpad op, dat ligt rechts van het water. Je ziet de molen al staan.

Onderaan de (rol)trap op het Jaarbeursplein is een fietsenstalling waar je een OV-fiets kunt huren. Op het erf is voldoende ruimte voor het parkeren van je fiets.

De dichtstbijzijnde bus- en tramhaltes zijn die bij Utrecht Centraal.

Vervoer per auto
Op het molenerf mag niet geparkeerd worden, laden en lossen op het erf is wel toegestaan. Ook kunnen er auto’s voorrijden om gasten op te halen die slecht ter been zijn.

In de directe omgeving van de molen is het betaald parkeren van 9:00u tot 23:00u. Op feestdagen en zondagen is het gratis.

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Kop van Lombok en P1 van de Jaarbeurs. Beide zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week open. Er zijn vaste gehandicaptenparkeerplaatsen en oplaadpunten voor elektrische auto’s. De best bereikbare P+R is P+R Westraven. Neem op de A12 afslag 17 (Kanaleneiland / Jaarbeurs / Transferium). Neem tramlijn 60 of 61 richting Utrecht Centraal. Stap uit bij halte Graadt van Roggenweg. Een kaartje kost € 5,00 voor parkeren en reizen.


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.