Evenement

Presentatie publicatie Post '65

Presentatie van de publicatie ‘Nederland aan het eind van een millennium’ van Heemschut's Werkgroep Post '65 over erfgoed na 1965.

Heemschut kijkt niet alleen naar vanzelfsprekend erfgoed, maar ook naar het erfgoed van de toekomst. Met dit boek vragen we aandacht voor de architectuur, het landschap en de stedenbouw van na 1965. Aandacht voor deze jongste, moderne bouwkunst door erfgoedliefhebbers is vaak niet vanzelfsprekend, laat staan dat een breder publiek, waaronder bewoners, bezoekers en bestuurders, weet hebben van de waarde van onze recent ontworpen omgeving.

‘Nederland aan het eind van een millennium’ is bovendien de eerste in een vernieuwde reeks van de welbekende Heemschutserie.
Tijdens de boekpresentatie is er een voordracht van de werkgroep Post ’65 over dit erfgoed van de toekomst, neemt auteur Dirk Baalman ons mee naar deze bijzondere jaren in de Nederlandse architectuur en stellen we de vraag hoe we met deze gebouwen moeten omgaan.

Van 14.00 tot 17.00 uur. 

Locatie: Kubus Lelystad
Agorabaan 3, 8224 JS Lelystad
Aanmelden via:info@heemschut.nl


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2019 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.