Door te schenken helpt u uzelf en Heemschut. Wist u namelijk dat u een deel van uw gift van de Belastingdienst kan terugkrijgen? Een eenmalige of een periodieke gift aan Heemschut is meestal fiscaal aftrekbaar. Heemschut staat bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling die is aangemerkt als culturele instelling en is als zodanig vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Lees verder over de voordelen van schenken.

Kies het gewenste bedrag *
€ 5
€ 10
€ 20
Anders, nl.
Vul hier het gewenste bedrag in.
Bedrag is niet correct!

Dit is een beveiligde website. Heemschut draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Lees ons Privacybeleid.


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2021 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.