Nieuwsbericht

Actie! Word lid van Heemschut en betaal maar 20 euro!

Wie voor 1 januari 2022 lid wordt van erfgoedvereniging Bond Heemschut betaalt voor het hele jaar 2022 maar 20 euro, in plaats van de gebruikelijke 37,50 euro! Maak nu snel gebruik van deze actie.

Leden van Heemschut ontvangen vier keer per jaar het prachtige blad Heemschut, van ruim 50 pagina's boordevol erfgoednieuws. Daarnaast mogen nieuwe leden een welkomstgeschenk in de vorm van een boek uitkiezen.

Speciaal voor het einde van het jaar kost het lidmaatschap voor 2022 maar 20 euro in plaats van de gebruikelijke 37,50 euro. Aanmelden voor 1 januari 2022 is daarvoor wel een vereiste.

Met het lidmaatschap helpt u Heemschut zich in te zetten voor het behoud van waardevol erfgoed en cultuurlandschap. Heemschut bestaat al 110 jaar en zet zich met ruim 160 vrijwilligers in voor het bewaken van de schoonheid van Nederland. Heemschut doet dit onafhankelijk, zonder subisidie en kan dit alleen maar doen dankzij de steun van onze leden.

Word lid via www.heemschut.nl/lid-worden


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.