Nieuwsbericht

Bijeenkomst boerderij Egberts Lent in Nieuw-Annerveen

Heemschut Drenthe houdt op woensdag 23 mei een bijeenkomst voor leden van Heemschut in boerderij Egberts Lent in Nieuw-Annerveen. De boerderij is tegelijk informatiecentrum van de stichting Het Drentse Landschap.

De bijeenkomst staat in het teken van de boerderij. Naast leden van Heemschut zijn ook leden van de stichting Het Drentse Landschap welkom. We verzamelen om 17.30 uur, eten een eenvoudige broodmaaltijd en luisteren dan naar enkele sprekers. Leden van Heemschut Drenthe vertellen wat er bij komt kijken boerderijen te beschermen. Onder meer bouwhistoricus Hans Ladrak (over de Drentse boerderijen) en groendeskundige Heilien Tonckens (over de tuinen) spreken.

Klik hier om in te schrijven en voor aanvullende informatie

Foto: Het Drents Landschap


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.