Nieuwsbericht

Digitale enquête kerkenvisies beschikbaar

De afgelopen week heeft Heemschut alle lokale erfgoedorganisaties in Nederland benaderd vanwege de problematiek rondom leegstaande kerk. Zoveel als mogelijk stichtingen, verenigingen en actiegroepen zijn door Heemschut gevraagd een digitale enquête over het onderwerp in te vullen. De vragenlijst is ook hier beschikbaar.

Via een link vanuit de Heemschut website, Facebook, Linkedin en Twitter kan iedereen meedoen. Deelt u deze link met uw achterban.

https://nl.surveymonkey.com/r/DHHLCGX

De enquête kan tot 25 mei worden ingevuld. Wij hopen op een grote respons. De uitkomsten van de enquête zullen worden samengevat en gedeeld.


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.