Nieuwsbericht

Elisa van der Oest nieuwe stagiaire bij Heemschut

Elisa van der Oest is vorige maand begonnen als stagiaire bij Heemschut. Zij stelt zich voo

“Hallo, ik ben Elisa en loop tot half februari stage bij Heemschut in Amsterdam. Ik ben net begonnen aan mijn derde jaar van de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling in Rotterdam. Hier leer ik zowel over stedenbouw als planologie. Verder houd ik mij hier bezig met verschillende onderwerpen zoals de woon- en werkomgeving, duurzaamheid, verkeer en vervoer, ruimte voor recreatie en natuur, de toename van verstedelijking en de krimpgebieden met leegstand die hier tegenover staan. Ondanks dat mijn opleiding zich vooral focust op de openbare ruimte en niet specifiek op de gebouwen die er staan trekken de gebouwen mij toch altijd aan. Voordat ik in Rotterdam begon ben ik afgestudeerd als interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Hierdoor heb ik interesse en kennis van interieur en de openbare ruimte, bij Heemschut wil ik graag meer leren over architectuur.

Bij Heemschut ga ik onderzoek doen naar de Omgevingswet die in 2021 in zal gaan. Ik ga onderzoeken welke veranderingen er in de nieuwe wet komen ten opzichte van de huidige wet en welke veranderingen er zijn rondom erfgoed. Hierdoor zal voor alle leden duidelijk worden hoe zaken in de toekomst aangepakt moeten worden.“

Wij wensen Elisa veel succes met haar stage!


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.