Nieuwsbericht

Gezocht! Rotterdammers met een kunstminnend hart en… grote wand

Altijd al een groot kunstwerk van een bekende Rotterdamse kunstenaar in uw bezit willen hebben? U heeft nu een unieke kans! Wel moet u beschikken over een wand van meer dan drie meter hoog en zes meter lang: een uitdaging dus.

Vanaf juli 2018 wordt het restant van het Dijkzigtziekenhuis ontmanteld en begin 2019 daadwerkelijk gesloopt. De Werkgroep Monumentale Kunst (WMK) heeft i.s.m. het CBK Rotterdam inmiddels een aantal kunstwerken kunnen herplaatsen maar voor twee muurschilderingen en een keramisch reliëf zoeken wij nog nieuwe locaties. De nog beschikbare werken zijn van de hand van de bekende Rotterdamse kunstenaars Johan van Reede, Kees Franse en Ger van Iersel. U kunt eigenaar worden van genoemde muurschilderingen tegen uitnamekosten en geplaatst op een handzaam aluminium honingraatframe voor € 32.250,-- excl. 21% BTW per stuk. De kosten van het uitzagen van het  keramisch reliëf bedraagt € 7.375,-- excl. 21% BTW. Voor schoonzagen van de tegels en het verpakken ervan wordt een meerprijs van € 1.875,-- excl. 21% BTW in rekening gebracht.

Nieuwsgierig geworden of popelt u een van de wandschilderingen te willen verwerven? Lees hier de hele folder


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.