Nieuwsbericht

Heemschut Drenthe nodigt u graag uit voor haar ledenavond op 24 november

Ook benieuwd naar het beschermingswerk van Heemschut in Drenthe, o.a. bescherming van kleine landschapselementen en onderzoek naar littekens in het landschap, kom 24 november as. vanaf 19:30 uur naar onze ledenavond!

De commissie Drenthe van Heemschut houdt u graag op de hoogte van haar activiteiten en nodigt alle Drentse leden en geïnteresseerden uit op donderdagavond 24 november vanaf 19:30 uur in Brasserie Diggels te Westerbork. 

Op deze avond praten we u bij over het (lopende) beschermingswerk van Heemschut Drenthe in het afgelopen jaar en ook wat komen gaat. Onder andere houden we ons bezig met bescherming van kleinschalige elementen in het Drentse landschap. Dit doen we samen met enkele landschaps- en natuurorganisaties. Onder andere neemt Heemschut deel aan een Symposium over kleine landschapselementen in Hoogeveen op 24 november as. Hiervan doen we u verslag.

Daarnaast zijn een aantal commissieleden bezig om in het kader van het project Littekens in het Landschap oude sporen van strijd in provincie Drenthe in kaart te brengen. Ook hiervan krijgt u een update. 

We horen ook graag wat u bezighoudt en wat u in uw omgeving belangrijk vindt te behouden.

Lees het hele programma 

We stellen uw komst zeer op prijs.  Opgave kan telefonisch of per mail via:
mw. Ellen De Vries - Heijboer, secretaris commissie Drenthe

t. 0592-312226

e. ellen.de.vries@inter.nl.net

 

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2023 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.