Nieuwsbericht

Heemschut zoekt nieuwe voorzitter en voorzitter Gelderland

Vacature Voorzitter

Heemschut is op zoek naar een nieuwe voorzitter van het bestuur. Reacties van geschikte kandidaten en suggesties daarvoor zijn welkom tot 15 oktober 2015. Voor informatie kunt u een infomap aanvragen bij het Landelijk bureau in Amsterdam of contact opnemen met de heer Mr. J.L.M. van Susante, voorzitter van de selectiecommissie viajan@vansusante.com of 06 55394360.

Voorzitter commissie Gelderland

De commissie Gelderland zoekt een nieuwe voorzitter. De voorzittergeeft leiding aan een groep enthousiaste commissieleden die zich inzetten voor erfgoedbehoud in deze provincie. De voorzitter zal tevens deel gaan uitmaken van het bestuur van Heemschut. Meer informatie bij Ton Gijsbers: aaemgijsbers@hetnet.nl of 024- 684 1914 of Geertruud Dorhout, geertruud@dorhout.net.


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.