Nieuwsbericht

Heemschutreis 2021 naar Hamburg

Van 29 september tot en met 6 oktober 2021 gaat Heemschut op reis naar Hamburg.

De havenstad aan de Elbe is niet alleen de motor van de Duitse overzeehandel, maar Hamburg is ook een belangrijk onderwijs- en cultuurcentrum met tal van musea en kunstinstellingen als de Staatsoper en de Elbphilharmonie, het meest opmerkelijke muziekgebouw van Europa.

Daarnaast is Hamburg een paradijs voor architectuurliefhebbers met zijn Altstadt en monumentale Stadhuis, de Arkaden langs de rivier de Binnen-Alster, zijn hoogbouw, de reeks indrukwekkende pakhuizen in de Speicherstadt, luxe woningbouw in het moderne Havencity en niet te vergeten de transformatie van veel oude gebouwen die een nieuw leven zijn gaan leiden. Over herbestemming gesproken...

Opgave
De Hamburgreis is gepland in week 39 en 40: van 29 september tot en met 6 oktober 2021.
Meer inlichtingen en prijsopgave: mail naar Ton Gijsbers en/of Fred Meijer, de vertrouwde Heemschut-reisleiders.

Ton: aaemgijsbers@hetnet.nl
Fred f.meijer6@kpnplanet.nl


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2021 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.