Nieuwsbericht

Kandidaten Europese erfgoedprijs gezocht

Wie gaan er vandoor met de 'Oscar'in de Europese erfgoedwereld? Deze maand kunnen kandidaten voor de EU Prize for Cultural Heritage / Europa Nostra Awards 2018 nog worden ingestuurd.

De 'European Union Prize for Cultural Heritage / Europa Nostra Awards' is het neusje van de zalm in de erfgoedwereld. De prijs strekt zich uit op het gebied van erfgoedinstandhouding, onderzoek, management, vrijwilligers, opleiding en communicatie. Op die manier draagt de prijs bij aan een sterkere publieke waardering voor cultureel erfgoed als strategische hulpbron voor Europa’s economie en gemeenschap.

De prijs is voor 2018 extra spannend, omdat het dan het Europese jaar van het erfgoed is. 

Meer informatie en kandidaten aanleveren kan via www.europeanheritageawards.eu.

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2023 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.