Nieuwsbericht

Succesvolle Heemschut Nieuwjaarsbijeenkomst in Arnhem

Ongeveer 70 leden waren aanwezig op vrijdag 13 januari jl. in De Rozet in Arnhem.

Vrijdag 13 januari jl. hield Heemschut haar nieuwjaarsbijeenkomst in Arnhem. Ondanks het winterse weer waren ruim 70 leden naar de Rozet gekomen. Dit bijzondere gebouw van architectenbureau Neutelings-Riedijk was start- en eindpunt van de bijeenkomst. Na de koffie met wat lekkers namen de aanwezigen deel aan een van de excursies. Zo verkenden de Heemschut leden de indrukwekkende reeks historische kelders en verkenden ze het wederopbouwerfgoed van de stad. 

Weer aangekomen in de Rozet stond waarnemend voorzitter Jan van Gils stil bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en noemde hij de plannen en activiteiten voor 2017. Daarna nam directeur Karel Loeff het woord. Speech Karel Loeff. 

Vervolgens hebben we met elkaar geproost op een goed jaar voor Heemschut en voor een ieder persoonlijk. Het was een gezellig en informeel samenzijn met leden en vrijwilligers!

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.