Nieuwsbericht

Toch asfalt op Dreef in Haarlem

Meer dan tweeduizend handtekeningen tegen het plan, maar toch gaat het door. De klinkers op de Dreef in Haarlem zullen toch worden vervangen door asfalt. Heemschut is verbijsterd.

Het college van B en W heeft besloten de omgevingsvergunningen in stand te houden Dit ondanks de vele bezwaren die de plannen voor de asfaltering voor de historische stadsentree teweeg brachten. Heemschut keerde zich vanaf het begin af aan tegen de plannen. 

Een petitie tegen het asfalt werd meer dan tweeduizend keer ondertekend. Wethouder Cora-Yfke Sikkema laat in het Haarlems Dagblad weten dat zij wel nog graag eerst in gesprek gaat met de indieners van de petitie. Daarin zou gesproken kunnen worden over de uitvoering van de asfaltering, bijvoorbeeld over het gebruik van streetprint of over de kleurstelling.

Steun betuigen tegen het asfalt? Teken hier de petitie

Heeft u vragen over deze zaak? Dan kunt u contact opnemen met Peter Koppen van de commissie Noord-Holland. Hij is te bereiken op: 06 290 10 389 of peterkoppen@xs4all.nl.


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.