Nieuwsbericht

Vacature: Lid commissie Noord-Holland Heemschut (vrijwillig)

Heemschut's commissie Noord-Holland zoekt versterking! En dan met name in de regio Wieringermeer en/of West-Friesland. Wil jij je actief inzetten voor het beschermen van ons erfgoed? Lees hier de vacature.

De Commissie Noord Holland zoekt mensen met affiniteit met de provincie, met haar monumenten, cultuurhistorie en haar ruimtelijke ontwikkeling en die versterking kunnen bieden op het gebied van erfgoed, architectuurhistorie, ruimtelijke ordening, beleid, de communicatie daaromheen of juridische zaken.

Het vrijwilligerswerk bij Heemschut is in de eerste plaats een kans om zich in te zetten voor monumenten en het erfgoed van de provincie. Het werk van erfgoedbeschermer biedt interessante inzichten en contacten in het werkveld en de mogelijkheid voor maatschappelijke betrokkenheid voor de stad en de leefomgeving. Heemschut biedt daarnaast aan alle actieve leden verschillende mogelijkheden tot scholing en cursussen en een vergoeding voor het reizen.

Lees hier de hele vacature

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2022 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.