Nieuwsbericht

Vacatures commissie Amsterdam

De commissie Amsterdam van Erfgoedvereniging Bond Heemschut heeft twee vacatures. De commissie zoekt een Vrijwilliger erfgoedbescherming en een Vrijwilliger PR.

Heemschut is de grootste en oudste erfgoedvereniging van Nederland en een publieke belangenbehartiger van erfgoed en monumenten. Het vrijwilligerswerk bij Heemschut is georganiseerd in commissies. De commissie Amsterdam mengt zich actief in het debat over ruimtelijke ontwikkelingen en het monumentenbeleid van de stad. Actuele thema’s zijn onder andere de toename van toerisme in de binnenstad, de stedelijke structuur in oude woonwijken en de ontwikkelingen in de wederopbouwbuurten.

Indien nodig zet de commissie zich in om bedreigd erfgoed te beschermen met acties in de vorm van zienswijzen, bezwaarschriften, persberichten of gesprekken met betrokken partijen. Daarnaast beheert de commissie een nieuwsbrief en organiseert evenementen en rondleidingen om actuele onderwerpen op de kaart te zetten en het publiek te informeren en te enthousiasmeren. De commissie komt elke zes weken bij elkaar om de ontwikkelingen te bespreken.

Vacature Vrijwilliger erfgoedbescherming Heemschut Amsterdam

Vacature Vrijwilliger PR Heemschut Amsterdam


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.