Evenement

Amsterdam vanaf het water!

Deze excursie is volgeboekt. U kunt telefonisch (020-6225292) of per e-mail (kampen@heemschut.nl) contact met ons opnemen voor plaatsing op een wachtlijst.

De commissie Amsterdam organiseert op zaterdag 17 juni de excursie Amsterdam vanaf het water.

‘s Ochtends varen we met het klassieke, open schip De Wilhelmus langs een aantal mooie Amsterdamse Schoolbruggen, waar u uitleg krijgt over deze bijzondere architectuur. ’s Middags lunchen we bij het Marineterrein, een nieuwe hotspot van Amsterdam. Daarna staan er gidsen voor u klaar om te vertellen over de architectuur en de geschiedenis van gebied, waar al sinds 1620 de Nederlandse Marine is gevestigd. Het terrein wordt langzaam ontwikkeld voor nieuwe functies. We eindigen de dag met een borrel.

Aanmelden kan via 020-6225292 (ma/di of do) of per e-mail info@heemschut.nl

 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.