Wooncomplex, Leiden

Provinciale commissie Zuid-Holland

Aan de Middelstegracht in Leiden is in de periode 2005-2007 een eigentijds complex met drie woningen gerealiseerd door architecte Mieke Rietveld. In het kader van Leiden 50 jaar Monumentenstad organiseerden de Historische Vereniging Oud-Leiden (HVOL) en de Stichting Industrieel Erfgoed Leiden (STIEL), in samenwerking met de gemeente Leiden, de Verkiezing van de mooiste Jonge Monumenten van Leiden. Het pand aan de Middelstegracht is genomineerd in de categorie woningen/wooncomplexen. Door de organiserende verenigingen is voorgenomen het pand met de meeste stemmen onder de aandacht van de gemeente te brengen voor plaatsing op de gemeentelijke monumentenlijst.

Middelstegracht 14-18, Leiden

Leiden Zuid-Holland

Afgesloten

U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden van de bond tot het zelf actie voeren voor bedreigd erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks aan de vereniging of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2019 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.