Voor de pers

Contactgegevens voor de pers

Heemschut is een onafhankelijke vereniging en staat graag de pers te woord als het gaat om zaken die gaan over erfgoed of cultuurlandschap. De vereniging bestaat uit 150 vrijwilligers en een kleine betaalde staf, afhankelijk van het onderwerp heeft u contact met een van de vrijwilligers in het veld of met een deskundig medewerker van het Landelijk Bureau. 

Contactgegevens:

Karel Loeff
directeur
Tel. 06 21812323
Mail. loeff@heemschut.nl

Doelstelling:
Op deze pagina leest u meer over de geschiedenis en de doelstelling van de vereniging.

Let op:
Bovenstaande contactgegevens zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik door de pers. Bent u geen journalist, maar heeft u wel een vraag? Bel dan met 020 6225292 of mail naar info@heemschut.nl. Uw vraag wordt dan zo snel als mogelijk beantwoord. 

U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.