Nieuwsbericht

Delpher doorzoekt nu ook Heemschut

Alle uitgaven van ons blad Heemschut zijn vanaf nu doorzoekbaar op Delpher, een gratis toegankelijke website, ontwikkeld en beheerd door de Koninklijke Bibliotheek, met gedigitaliseerde historische Nederlandse kranten, boeken, tijdschriften en radiobulletins uit bibliotheken, musea en andere erfgoedinstellingen.

De uitgaven van Heemschut waren al eerder doorzoekbaar via onze eigen website, maar de bladen zijn nu ook te vinden via de zoekfunctie van Delpher. Sinds 1918 was Heemschut als bijlage bij de Bouwwereld gevoegd. Sinds 1924 komt Heemschut als zelfstandig tijdschrift uit. Met de ontsluiting via Delpher is Heemschut voor onderzoek beter te vinden.

Doorzoeken via Delpher.nl of via deze website


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2022 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.