Nieuwsbericht

Discussieavond over toekomst Pothoofd en Sluiskwartier Deventer

Architectuurcentrum het Rondeel organiseert in samenwerking met SIED, Burgercomite Geen sloop, Stichting Oud Deventer en Bond Heemschut Overijssel een discussieavond over de mogelijkheden, kansen en bedreigingen voor de Pothoofdpanden en Sluiskwartier Deventer

In Architectuurcentrum Rondeel wordt op dinsdag 23 februari een discussieavond gehouden over de toekomst van het Pothoofd en Sluiskwartier.

Nu de gemeente Deventer in november 2015 de voorgenomen sloop van de Pothoofd-panden heeft stilgelegd, ontstaat opnieuw de mogelijkheid om stadsbreed over de mogelijke ontwikkeling en invulling van dit stadsfront na te denken.

Aan de hand van de ruimtelijke studie over het Pothoofd en Sluiskwartier - gemaakt door architect Hans Groenewegen en Philip Sanders in opdracht van Stichting Industrieel Erfgoed Deventer (SIED) - organiseert Rondeel in samenwerking met SIED, Burgercomite Geen sloop, Stichting Oud Deventer en Bond Heemschut voor tijdelijke parkeerplaatsen een discussieavond over de mogelijkheden, kansen en bedreigingen voor dit gebied.

De discussieavond begint om 20.00 uur in het architectuurcentrum aan de Stromarkt 18c in Deventer. Toegang is gratis.


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.