Nieuwsbericht

Gratis naar Madurodam!

Bewonder het Korenmetershuisje en nog veel meer erfgoed in Madurodam! Heemschut verloot 10 x 2 kaartjes aan leden.

Wij verloten ook dit jaar weer 10x2 kaartjes voor Madurodam in Den Haag om zodoende onze leden in gelegenheid te stellen het Korenmetershuis in miniatuur te bewonderen. Het Korenmetershuis in Amsterdam is al ruim 50 jaar de zetel van Bond Heemschut en bevindt zich, (met dank aan Heemschut Zuid-Holland) sinds het Eeuwfeest van 2011 ook in Madurodam!

Leden van Heemschut kunnen meedoen door voor zondag 23 juni a.s. een mailtje te sturen naar info@heemschut.nl met vermelding van uw naam en adres of u kunt even bellen naar 020-6225291. De kaartjes zijn geldig tot 31 december 2019. U ontvangt binnen drie weken bericht.

Wilt u ook graag kaartjes winnen voor Madurodam? Of nog belangrijker: wilt u Heemschut steunen bij het beschermen van erfgoed? Word dan lid van Heemschut voor 35 euro per jaar en krijg daarnaast ook elk kwartaal ons blad. Word lid!


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.