Lid worden

Erfgoedvereniging Bond Heemschut is er voor iedereen die van erfgoed houdt. Wij zetten ons met vrijwilligers al meer dan 111 jaar in voor het behoud van oude gebouwen en historische landschappen in Nederland. Wij voeren actie tegen verwaarlozing, ontsiering, aantasting of sloop van cultureel erfgoed in uw omgeving. Daarnaast strijdt Heemschut voor een goed nationaal, provinciaal en lokaal overheidsbeleid. Heemschut krijgt geen overheidssubsidie.

Wilt u ook lid worden? Vanaf 37,50 euro per jaar (of 47,50 euro voor een partnerlidmaatschap), draagt u bij aan ons beschermingswerk!

U krijgt als lid:

  • Vier keer per jaar het tijdschrift ‘Heemschut’
  • Vier keer per jaar de ‘Heemschut nieuwsbrief’
  • Korting op excursies en andere ledenvoordelen

Als nieuw lid mag u zelf een deel uit de vernieuwde Heemschutreeks uitzoeken als welkomstcadeau!

 

Uw gegevens
Lidmaatschap

Erfgoedvereniging Bond Heemschut verwerkt uw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG), om uitvoering te geven aan uw lidmaatschap en te informeren over Heemschut. Lees het privacy statement op www.heemschut.nl/organisatie/beleid/. Lees voor het lid worden ook onze algemene voorwaarden

U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.