Nieuwsbericht

Koop nu kaarten voor het Weekend van Muziekinstrumentenfonds-Heemschut 5, 6 en 7 juni

Ook het hoodkantoor van Heemschut, het Korenmetershuisje is open!

Een heuse marathon van ca. 40 kamermuziekconcerten door musici van het NMF op historische en bijzondere architectonische locaties van Erfgoedvereniging Heemschut. Zowel Heemschut als het NMF zetten zich in voor het behoud van cultureel erfgoed. In deze concerten klinkt cultureel erfgoed (de muziekinstrumenten) in cultureel erfgoed (de prachtige locaties). Het weekend vindt plaats van vrijdagavond 5 juni tot en met zondagmiddag 7 juni. De concerten duren ca. een uur zonder pauze. Ook is er gelegenheid (over het algemeen) om de locatie te bezichtigen en om meer over beide organisaties te weten te komen.

Kaartverkoop en locaties

Bij vragen over de kaartverkoop kunt u mailen naar Ilonka Schutte. Voor telefonische vragen is ze bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 9.00-12.00 uur op 06-44 03 57 53.


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.