Nieuwsbericht

Luchtverversing Neushoorn wordt geschilderd

Heemschut Friesland legt zich neer bij het schilderen van de luchtverversingsinstallatie van de Neushoorn in Leeuwarden, maar blijft alert om dit soort gevallen in de toekomst te voorkomen.

De gemeente Leeuwarden heeft, medio 2017, aan zichzelf een vergunning verleend voor het plaatsen van een luchtbehandelingsinstallatie op het dak. We zijn erg blij dat een acceptabele oplossing is gevonden, nu is het nog wachten op het eindresultaat. Heemschut Friesland legt zich hier nu maar bij neer, maar wijzen erop om alert te zijn op rare technische kasten op het dak van monumenten en, of in Beschermde stads en dorpsgezichten elders


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.