Nieuwsbericht

Decemberaanbieding: Word erfgoedbeschermer voor slechts 25 euro!

Speciaal voor de feestdagen kun je nu voor slechts 25 euro lid worden van Heemschut (in plaats van 37,50 euro). U kunt ook een lidmaatschap aan iemand cadeau doen voor de feestdagen. Wie nu lid wordt of het lidmaatschap cadeau geeft, steunt Heemschut tot eind 2024!

Erfgoedvereniging Bond Heemschut is er voor iedereen die van erfgoed houdt. Wij zetten ons met vrijwilligers al meer dan 111 jaar in voor het behoud van oude gebouwen en historische landschappen in Nederland. Wij voeren actie tegen verwaarlozing, ontsiering, aantasting of sloop van cultureel erfgoed in uw omgeving. Daarnaast strijdt Heemschut voor een goed nationaal, provinciaal en lokaal overheidsbeleid. Heemschut krijgt geen overheidssubsidie.

U krijgt als lid:

  • Vier keer per jaar het tijdschrift ‘Heemschut’
  • Met grote regelmaat de ‘Heemschut nieuwsbrief’
  • Korting op excursies en andere ledenvoordelen
  • Als nieuw lid mag u zelf een deel uit de Heemschutserie uitzoeken als welkomstcadeau!

Wilt u lid zelf lid worden voor slechts 25 euro? Dan kunt u dit formulier invullen.


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2024 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.