Nieuwsbericht

Decemberaanbieding! Word lid van Heemschut voor maar 20 euro!

Speciaal voor de feestdagen kan iedereen voor het jaar 2021 lid worden van Heemschut voor maar 20 euro. Leden van Heemschut krijgen vier keer per jaar het blad Heemschut, profiteren van kortingen op producten en op Heemschutexcursies. Bovendien draagt elk lid bij aan de erfgoedbescherming door Heemschut.

Heemschut ontvangt geen structurele subsidie en is afhankelijk van de bijdragen van de ruim 5000 leden. Speciaal voor de feestdagen heeft Heemschut een speciale aanbieding waar iedereen voor 2021 kennis kan maken als lid van Heemschut. Voor het jaar 2021 hoeft dan maar 20 euro te worden betaald in plaats van minimaal 37,50 euro.

Elk nieuw lid ontvangt het laatste nummer en een welkomstgeschenk: het boekje 400 jaar Korenmetershuis dat dit jaar werd uitgebracht in de vernieuwde Heemschutreeks.

Profiteer snel van deze decemberaanbieding en schrijf in via https://www.heemschut.nl/help-mee/lid-worden/Let op: vul bij het veld Kortingscode 'Dec2020' in om de korting te verwerken! 


U kunt Heemschut op diverse manieren helpen. Dit varieert van het lid worden tot zelf actie voeren voor erfgoed. Daarnaast kunt u Heemschut ook steunen door te schenken of na te laten. Dat kan rechtstreeks of via een gift of legaat aan onze steunstichting: www.heemschuthulpfonds.nl.

De beschermvrouwe van Heemschut is H.K.H. Prinses Beatrix

Erfgoedvereniging Heemschut

 Nieuwezijds Kolk 28
1012 PV Amsterdam
 020 622 52 92
 info@heemschut.nl

Volgt u ons al?

Copyright © 2022 Heemschut / AanZee.nl
Gegevens uit het donateurs- of ledenbestand worden niet zonder toestemming van donateurs of leden beschikbaar gesteld aan derden.